Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 177 km

Auto rijdt van dijk Kattendijke

Toegevoegd: 14-01-2023, 03.30 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KATTENDIJKE - Aan de Oude Zeedijk in Kattendijke is zaterdagochtend een auto van de dijk gereden. Het voertuig kwam naast de dijk in een sloot tot stilstand. Er raakte één persoon gewond.


Omstreeks 02.10 uur raakte de auto door onbekende oorzaak van de weg. Het voertuig reed hierbij door een hek de Oude Zeedijk af. Enkele meters lager kwam het voertuig op zijn kop, in een sloot, tot stilstand. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken en afgevoerd naar het ziekenhuis.

Beide inzittenden van het voertuig verklaarden niet gereden te hebben. Aangezien de ter plaatse gekomen politie niet kon vaststellen wie van de twee de bestuurder is geweest en er twijfels over de verklaring waren, werd één van de inzittenden meegenomen naar Torentijd.

Onderweg naar Torentijd bleek het niet mogelijk vast te stellen wie daadwerkelijk de bestuurder van het voertuig was. Daarom werd, na overleg met de Hulpofficier van Justitie, de persoon onmiddelijk in vrijheid gesteld. 

Het voertuig zal later vannacht door een takelbedrijf worden geborgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scheldewater (14-1-2023 om 09:24)
Het is niet de eerste keer data daar een auto uit de bocht vliegt en beneden in de sloot beland. Gelukkig voor de bestuurder dat hij er goed van af is gekomen. Bij eerdere ongelukken hadden de inzittenden minder geluk, soms zelfs met fatale afloop
Cookie-instellingen beheren