Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Wapenstok ingezet bij opstootje Middelburg

Toegevoegd: 14-01-2023, 16.02 uur
Er werd één persoon bekeurd.
Er werd één persoon bekeurd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Tijdens de uitgaansnacht van vrijdag op zaterdag was de politie genoodzaakt een wapenstok in te zetten bij een opstootje in Middelburg. Er werd één persoon bekeurd.


De politie meldt dat tijdens de uitgaansnacht in Vlissingen en Middelburg meerdere opstootjes zijn geweest. Bij de laatste inzet in Middelburg moest de wapenstok er aan te pas komen om de rust weer terug te laten keren.

"Beide kampen bleven elkaar op zoeken. Hierbij heeft één persoon een bekeuring gekregen voor het vechten op straat", aldus de wijkagenten uit Middelburg. 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
erik colijn (15-1-2023 om 12:48)
Geweld lost niets op ! Pak ze in de portemonnee .Hoge boetes hebben meer effect .Kunnen ze niet meer stappen of geld uitgeven voor messen of wapens. Tijdje Opsluiten mag ook natuurlijk !
Michel (14-1-2023 om 19:45)
@Henk, flink knuppelen is ook goed, maar dan onder elkaar. Politie hierbij niet inzetten,
Jac (14-1-2023 om 19:14)
Misschien niet eens zo'n slecht idee. Zet ze (ongewapend)in een boksring en laat ze het maar uitvechten. Dan heeft het gewone stapvolk er geen last van. Het is eigenlijk steeds maar een klein groepje die de boel loopt te verkloten, wat het stapplezier wegneemt voor een grote groep.
Risjaaaar (14-1-2023 om 19:06)
Is er nog een eiland over zoals Australië?
Henky (14-1-2023 om 18:48)
Knuppelen meneer de politie daar word u voor opgeleid om de orde te houden ,plus u wordt daar ook redelijk goed voor betaald (het is nooit genoeg) maar blijf ff door knuppelen heeft u mensen te kort dan zijn er altijd nog vrijwilligers die ff mee willen knuppelen
Henk (14-1-2023 om 17:55)
Moeten ze veel vaker doen! Flink knuppelen. Het is de enige taal die die lui spreken.
Cookie-instellingen beheren