Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter geland voor ongeval A58 Yerseke

Toegevoegd: 15-01-2023, 08.37 uur
Door: Reinoud Hiemstra

Yerseke - Op de oprit naar de A58 bij Yerseke is op zondagochtend de traumahelikopter geland voor een éénzijdig ongeval. De bestuurder miste de afrit en kwam vervolgens in de berm van de oprit naar de A58 richting Goes tot stilstand. De automobilist is met de traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.


Om 06.10 uur zondagochtend werd er melding gemaakt van het ongeval. Omdat het slachtoffer niet zelfstandig het voertuig kon verlaten is de brandweer ingezet om de bestuurder uit het voertuig te bevrijden. De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen vanwege de ernst van het letsel. De brandweer heeft na aankomst de deuren uit het voertuig gehaald. Hierna konden de toegesnelde ambulancemedewerkers zich over slachtoffer ontfermen. De traumahelikopter was inmiddels tussen de op- en afrit geland.

De bestuurder is door de medewerkers van de ambulancedienst nagekeken, waarna het slachtoffer met de traumahelikopter werd afgevoerd naar Rotterdam. Vanwege het ongeval was de afrit naar Yerseke en de oprit richting Goes afgesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig getakeld. Rond 07.40 uur werden zowel de oprit als de afrit door de wegbeheerders weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (15-1-2023 om 13:09)
Onbekend met de weg? Veel te hard rijden? Harde wind en wat nog meer? Sterkte aan hulpverlening. Hoop dat de bestuurder het na kan vertellen.
Cookie-instellingen beheren