Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Meerdere auto's beschadigd bij kettingbotsing Deltaweg (A256) Goes

Toegevoegd: 16-01-2023, 09.38 uur
Meerdere auto's raakten beschadigd bij het ongeval.
Meerdere auto's raakten beschadigd bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een kleine kettingbotsing op de Deltaweg (A256) in Goes zijn meerdere voertuigen beschadigd. Uiteindelijk bleek dat niemand gewond was geraakt.


De hulpdiensten werden omstreeks 09.00 uur opgeroepen voor een ongeval op de Deltaweg ter hoogte van de toerit bij het terrein van DEK. Door onbekende oorzaak waren meerdere personenauto’s tegen elkaar gereden. Omdat er mogelijk ook sprake was van letsel, werd ook een ambulanceteam ter plaatse gestuurd. Deze hebben de betrokkenen onderzocht. Er bleek echter niemand gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf de Moor heeft twee auto’s meegenomen. Tijdens het afhandelen van het incident was een gedeelte van de Deltaweg afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (17-1-2023 om 09:39)
Natasja Buys , dat het schrijven van Kesi niet in goede aarde valt is erg vervelend maar als je het goed hebt gelezen schrijft hij niet op de persoon die daar op dat moment reed maar in het algemeen, en ja de meeste mensen de meeste mensen houden zich aan de regels. Ik ga er van uit dat u niet bij uw dochter in de auto zat,dus is het ook voor u moeilijk om hier over te oordelen. Voor wat betreft het schrijven van Keesi dat klopt wel ik rij ook regelmatig over deze en de nodige andere wegen en dan zie ik ook dat er mensen zijn die zonder in de spiegel te kijken denken dat als ze richting aan geven gelijk denken richting aanwijzer staat aan dus iedereen aan de kant want IK moet er tussen dat is mijn ervaring. Beter schap met uw dochter.
Natasja Buys (16-1-2023 om 20:50)
Keesi jij geeft hier je mening en dat mag maar je praat hier wel over mijn dochter die een ongeluk heeft gehad en nog totaal in shock is. En zij denkt NOOIT AAN IK IK IK. jij weet totaal niet wat de toedracht is geweest met betrekking tot dit ongelk dus ga dan NIET suggereren wat er gebeurd is. Zij weet heus wel hoe ze moet rijden hoor en houdt zich aan alle verkeersregels! Jouw bericht valt bij mij dus niet in goede aarde!
Keesi (16-1-2023 om 09:51)
Onbekende reden vaak zijn twee redenen te weinig afstand houden en een harde snelheid. Of invoegen en de ruimte niet geven en gauw er tussen willen. Soms voorruit kijken een goede zodat je tijdig kan handelen en niet dwars willen zijn ik ik ik.
Cookie-instellingen beheren