Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 171 km

Garage in Tholen gesloten voor 2 maanden vanwege illegaal horecabedrijf

Toegevoegd: 17-01-2023, 19.04 uur
Garage in Tholen gesloten voor 2 maanden vanwege illegaal horecabedrijf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT PHILIPSLAND – Een garage aan het Berkenpad in Sint Philipsland is gesloten door de gemeente omdat er een illegaal horecabedrijf zat gevestigd. Meerdere spullen zijn in beslag genomen.


 Afgelopen vrijdagavond werd er door gemeente Tholen en de politie een hercontrole uitgevoerd. Er bleek nog steeds een illegaal horecabedrijf in het pand aanwezig te zijn. De gemeente had eerder al een last onder bestuursdwang opgelegd nadat er meerdere zaken waren geconstateerd en vanwege het feit dat de activiteit niet beëindigd werd.

 Tijdens de controle is er een behoorlijke hoeveelheid ( alcoholhoudende ) drank in beslag genomen. Daarnaast werden er softdrugs en een honkbalknuppel aangetroffen. In de ruimte was volgens de gemeente ook een minderjarig kind aanwezig.

 De garage is voor een duur van twee maanden gesloten en vergrendeld. Daarnaast is er een melding gemaakt bij Veilig Thuis in verband met het aantreffen van een minderjarig kind in deze ruimte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (19-1-2023 om 13:55)
W.wisse wisse. Dit is echt een stomme opmerking. Niemand zegt dat je buiten de deur moet drinken De horeca te duur dan thuis met vrienden een drankje doen
w.wisse wisse (17-1-2023 om 21:59)
Dit ga je wel meer tegen komen door de huidige prijzen in de horeca.
Cookie-instellingen beheren