Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man over motorkap bij ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 06-05-2007, 16.38 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Op zaterdag 5 mei, omstreeks 18.24 uur, fietste een 21-jarige Terneuzenaar over de Axelsestraat in zijn woonplaats.

Hij kwam vanuit de richting van het centrum van Terneuzen. Als hij op de kruising met de Dokweg aankomt wordt hij aangereden door de bestuurder van een rode personenauto. De man klapt over de motorkap van de auto en valt hierna op de grond.

Hij is enige tijd buiten bewustzijn en wordt even later door omstanders weer op de been geholpen. Door hen wordt hij ook naar het ziekenhuis gebracht. De Zeeuwse politie is op zoek naar de veroorzaker van de aanrijding die is doorgereden nadat hij letsel had veroorzaakt.

Hebt u de aanrijding zien plaatsvinden, of weet u wie de aanrijding veroorzaakt heeft, neem dan contact op met het algemene telefoonnummer van de Zeeuwse politie 0900-8844 of meldt u op het politiebureau in Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren