Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Politie zoekt getuigen van aanrijding Goes

Toegevoegd: 06-05-2007, 19.47 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - De Zeeuwse politie is op zoek naar een man die getuige is geweest van een aanrijding op de parkeerplaats van de Agrimarkt in Goes op zaterdag 5 mei, rond het middaguur.

Deze man probeerde een automobilist, die tot twee keer toe een geparkeerde auto ramde, tot stoppen te dwingen. De automobilist reed echter gewoon door en negeerde alles wat hem verteld werd. De getuige is helaas van het parkeerterrein weggereden zonder zijn gegevens achter te laten.

De politie is toch heel belangstellend naar wat deze mijnheer te vertellen heeft. Het signalement van de man luidt als volgt: Hij was tussen de 50 en 60 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang, hij had kort grijs haar en droeg een crèmekleurig colbert.

De man was dus rond het middaguur met zijn auto op het parkeerterrein bij de Agrimarkt aan de Van Hertumweg in Goes. (Hij is dus niet de veroorzaker van het ongeluk, maar een getuige!)

De politie vraagt hem zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen naar het landelijk telefoonnummer van de politie 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren