Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie assisteert ambulancepersoneel bij gevallen vrouw

Toegevoegd: 18-01-2023, 17.21 uur
Politie assisteert ambulancepersoneel bij gevallen vrouw
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - De politie werd vandaag opgeroepen om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel. Een dame van relatief hoge leeftijd zou zijn gevallen en niet meer overeind kunnen komen. 


Het ambulancepersoneel had geen mogelijkheid om de goed afgesloten woning binnen te komen. Daarom werd de hulp van de politie ingeroepen. Eenmaal ter plaatse gekomen, bleek dat de vrouw de woning zo goed op slot had gedaan dat binnenkomen zonder schade onmogelijk was. De politie besloot daarom een zogenoemde 'bonk' in te zetten. 

Met één goed gemikte tik wisten de agenten de deur van de woning open te krijgen. Hierna kon de vrouw worden overgedragen aan het ambulancepersoneel. De vrouw was goed aanspreekbaar en blij dat ze geholpen kon worden.

"Het aanwezige hondje was flink geschrokken maar met wat knuffels en hondenkoekjes komt dat vast goed", laat de politie weten. De woningbouw werd ingeschakeld om de schade aan de deur te herstellen en de thuiszorg zal voor de dame gaan zorgen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (19-1-2023 om 09:53)
Geweldige actie van de hulpverleners,ook van deze dame zodat ze inbrekers buiten laat.
een Moeder (18-1-2023 om 19:17)
Chapeau hulpverleners .Wat zal die mevr bly geweest zyn met jullie hulp.
Cookie-instellingen beheren