Weerbericht:
Zonnig, in het zuidoosten meer bewolking en kleine kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Auto van de dijk bij 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 20-01-2023, 13.24 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-GRAVENPOLDER – Een man is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in de polder bij ’s-Gravenpolder. De bestuurder belandde met zijn auto onder aan de dijk.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.10 uur op de Lenshoekdijk bij ’s-Gravenpolder. Door onbekende oorzaak was de bestuurder met zijn auto in de berm beland en tegen een boom aangereden. Door de klap vloog de auto over de kop en belandde onderaan de dijk.

De politie- en ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel en ter behandeling meegenomen naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren