Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Kapelle blust drie buitenbrandjes

Toegevoegd: 06-05-2007, 23.16 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De brandweer van Kapelle is zondag drie keer uitgerukt om een buitenbrand te blussen.

Rond 10.50 uur werd gemeld dat er op het Bospad twee brandjes (foto's 1 en 2) waren gesticht. In beide gevallen ging het om een stapel brandend papier. De beide brandjes werden met één straal hoge druk geblust. Na het blussen hebben de brandweerlieden het papier opgeruimd.

Later op de dag, rond 14.35 uur, werd gemeld dat er brand woedde langs het parkeerterrein van het caisson bij Biezelinge (foto's 3 en 4). Toen de brand-weer hier arriveerde, had het vuur inmiddels al flink om zich heen gegrepen.

Onder meer een boom was ten prooi gevallen aan de vlammen. De brandweer was na een uur klaar met blussen. De oorzaak van de brandjes is vermoede-lijk brandstichting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren