Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Beginnend bestuurder rijdt met 4 keer te veel alcohol op in Tholen

Toegevoegd: 21-01-2023, 08.30 uur
Beginnend bestuurder rijdt met 4 keer te veel alcohol op in Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – De wijkagenten van Tholen hielden vrijdagavond een alcoholcontrole in Tholen. Eén persoon werd betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De agenten controleerden samen met de wijkagent van de Bergse Plaat. De controle vond tussen 21.30 uur en 22.40 uur plaats op de Grindweg bij Tholen. De agenten controleerden op het rijden onder invloed van alcohol.

Er werden 128 personen gecontroleerd. Daarvan was één persoon onder invloed van alcohol. Nader onderzoek wees uit dat hij vier keer te veel alcohol in zijn bloed had voor een beginnend bestuurder. Een beginnend bestuurder mag niet meer dan 0,2 promille alcohol in het bloed hebben, aldus de Rijksoverheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (21-1-2023 om 10:30)
Je hebt pas je rijbewijs en dan drink je teveel, zal vast niet de eerste keer zijn. Eigenlijk ben je dan niet geschikt om in het bezit te zijn van een rijbewijs. Controle is prima maar de straffen zijn een lachertje. Gewoon iedereen die onder invloed van wat dan ook rijdt rijbewijs innemen en na het volgen van een dure cursus opnieuw zijn rijbewijs laten halen, met aanmerking 1,2 enz. Hardleerse bestuurders voorgoed ongeschikt verklaren.
Cookie-instellingen beheren