Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote hennepkwekerij ontmanteld, Rotterdammer (22) aangehouden

Toegevoegd: 21-01-2023, 14.16 uur
In één van de woningen werd een hennepkwekerij van 1100 planten aangetroffen.
In één van de woningen werd een hennepkwekerij van 1100 planten aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen woensdag een succesvolle drugsactie gehouden in de gemeente Terneuzen. Politieagenten hielden daarbij een 22-jarige Rotterdammer aan op verdenking van handel in soft- en harddrugs.


De politiemensen troffen bij de aangehouden verdachte een handelshoeveelheid verdovende middelen (hard- en softdrugs) aan. Na deze aanhouding stelden ze een onderzoek in op twee plekken in de gemeente Terneuzen. In beide gevallen gaat het om woningen, die de politie heeft doorzocht. 

In het eerste huis troffen agenten een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aan. Ook legden ze beslag op onder andere een groot contant geldbedrag, merkkleding, een televisie en een auto. 
In het tweede huis troffen ze een hennepkwekerij van ongeveer 1100 planten aan. De kwekerij is ontmanteld.

De aangehouden Rotterdammer is meegenomen naar een politiebureau en in de cel gezet. Hij is de afgelopen dagen verhoord. Hij zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (22-1-2023 om 13:56)
@Michel: verslaafden?..... als het om het aantal verslaafden en de kosten van behandeling draait, is alcohol de absolute koploper, dus alcohol dan maar als eerste verbieden. Wordt waker kijk eens naar Portugal, kunnen wij nog wat van leren. Legaliseren icm structurele voorlichting over de voor en nadelen. Krijgt de politie ook weer wat tijd vrij.
Michel (22-1-2023 om 11:24)
@Spectre, helemaal niet legaliseren. Krijgen we nog meer van die verslaafden er bij, en hier zitten de normale mensen niet op te wachten. Aanpakken die handel
Spectre (22-1-2023 om 08:28)
Legaliseer het gewoon
Jac (21-1-2023 om 17:54)
De smoes dat het puur voor eigen gebruik is gaat hier duidelijk niet op.......
Ewa (21-1-2023 om 16:32)
Valt wel op dat er steeds meer Rotterdammers hier gepakt worden ze wanen zich veilig in het ozo rustige Zeeuwse Terneuzen en of andere gemeentes hierin de regio tegendeel word bewezen netjes... Hoor Chapeau voor de politie weer een goede daad verricht blijf zo doorgaan en da tuig bedenkt zich danwel voorda ze naar hier kome
Cookie-instellingen beheren