Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

14-Jarig meisje aangereden in Hulst

Toegevoegd: 21-01-2023, 18.40 uur
14-Jarig meisje aangereden in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HULST – Een 14-jarig meisje is zaterdagmiddag naar het ziekenhuis gebracht nadat zij werd aangereden in Hulst. De tegenpartij zag het meisje vermoedelijk over het hoofd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.15 uur op de Carmelweg in Hulst. Toen de politieagenten en ambulancedienst ter plaatse waren gekomen, bleek dat een 67-jarige vrouw uit België bij het afslaan twee meisjes op een fiets over het hoofd had gezien. Hierdoor kon een aanrijding met het 14-jarige slachtoffer niet voorkomen worden.

Het medische personeel heeft het meisje uit Hulst onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (22-1-2023 om 12:10)
A) fouten in het verkeer worden en zullen blijven gemaakt worden en B) in Duitsland en Belgie wordt je daarvoor net als in Nederland niet als misdadiger behandeld.
WTF (21-1-2023 om 19:54)
Met alle respect met hoe kan je nu twee jonge kinderen over het hoofd zien als je aan de geldende verkeersregels hierin Nederland had gehouden als wij dit in België of Duitsland zouden doen word je als 1 misdadiger behandeld en lijk erop dat zij met waarschuwing is weggenomen vind het ronduit schandalig ook voor hun ouders zou hier nie mee akkoord gaan laat ze maar eens flink ervoor boete dus
Cookie-instellingen beheren