Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt ondersteboven in woonwijk van Axel, één gewonde

Toegevoegd: 21-01-2023, 21.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Een bestuurder is zaterdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in een woonwijk van Axel. De auto kwam vervolgens ondersteboven tot stilstand. Volgens de politie reed de man onder invloed van alcohol.


Het ongeval gebeurde om 19.35 uur op de Jan van Eyckstraat in Axel. Door nog onbekende oorzaak belandde de bestuurder met zijn auto tegen een geparkeerde auto en eindigde op zijn dak. De bestuurder raakte hierbij gewond.

Meerdere politieagenten en medewerkers van de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De man is door het ambulancepersoneel onderzocht en hierna meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie heeft bij de man een blaastest afgenomen. De man testte positief op het rijden onder invloed. Een GGD-arts zal in het ziekenhuis een bloedproef afnemen. Beide auto’s zijn door bergingsbedrijf Kuzee afgesleept. De man heeft een proces-verbaal gekregen voor het rijden onder invloed van alcohol.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Seb (22-1-2023 om 12:53)
Vraag mij ergens wel af hoe je dit voor elkaar krijgt ?
Ik (22-1-2023 om 09:59)
Zonde van de auto's. Rijbewijs nooit meer terug geven dat is de enige oplossing.
Johan (21-1-2023 om 23:21)
Dry January lijkt nog geen gemeengoed te zijn wanneer je de berichten van de afgelopen dagen op deze site leest.
Cookie-instellingen beheren