Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

68-Jarige man vermist in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 21-01-2023, 22.04 uur
68-Jarige man vermist in Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – De politie is op zoek naar een man op leeftijd in de omgeving van de Kloostertuin in Burgh-Haamstede. De man draagt een rode jas.


De politie deelde in de loop van de avond via burgernet een oproep om uit te kijken naar de 68-jarige man. Hij wordt vermist in de omgeving van de Kloostertuin. De man is 1.78 meter lang en heeft een blanke huidskleur. De man heeft kort grijs haar en is brildragend.

Op het moment van de vermissing droeg de man een rode jas en een zwarte sjaal. Daaronder droeg de man een gele trui. Hij had een donkerblauwe spijkerbroek aan en droeg sneakers. Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze vermiste man wordt gevraagd het landelijk alarmnummer 112 te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren