Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Auto belandt in sloot bij eenzijdig ongeval Philippine

Toegevoegd: 22-01-2023, 14.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

PHILIPPINE – Een bestuurder is zondagmiddag met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval in de polder bij Philippine. Zijn auto belandde in een sloot.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.30 op de kruising tussen de Isabellaweg en de Clarapolderweg. De politie kwam met spoed ter plaatse. Door onbekende oorzaak is de auto in de slip geraakt en via een verkeersbord in een sloot beland. Het voertuig belandde ondersteboven in de sloot.

De bestuurder bleek ongedeerd uit de auto te zijn geklommen. Wel had hij een nat pak behaald. De auto zal geborgen worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (23-1-2023 om 00:27)
Cq was je erbij omdat je gelijk over een telefoon begint???? Oordelen is zo makkelijk van uit je stoel of bank. Gelukkig alleen materiële schade
cq (22-1-2023 om 15:16)
Hopelijk doet zijn telefoon het nog, stel je voor. Nu was het in de sloot de volgende keer frontale botsing?
Cookie-instellingen beheren