Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 22-01-2023, 15.06 uur
Fietsendief aangehouden in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Politieagenten hielden zaterdagmiddag in Vlissingen een fietsendief aan. De man had eerder die week een elektrische fiets gestolen bij een fietsenwinkel in Oost-Souburg.


De verdachte, een 25-jarige inwoner van Vlissingen, had zich die woensdag bij de rijwielhandel gemeld om een proefrit op een elektrische fiets, ter waarde van 3000 euro, te maken. Nadat hij zijn naam, adres en telefoonnummer had doorgegeven, vertrok hij op de fiets, om niet meer terug te komen.

De rijwielhandelaar deed aangifte van diefstal en de politie stelde een onderzoek in naar de verdachte. Zaterdagmiddag troffen ze de verdachte in Vlissingen aan en hielden hem buiten heterdaad aan. De man is meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Hij heeft een verklaring afgelegd. Hij is zaterdagavond weer op vrije voeten gekomen, maar moet op een later moment voor de rechter verschijnen. De fiets is niet aangetroffen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tor (23-1-2023 om 12:15)
Het bedrag van 3000 Euro inhouden op de uitkering en overhandigen aan de fietsen handelaar.
Cookie-instellingen beheren