Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 325 km

Diverse jubilarissen bij brandweerkorps Rilland beloond

Toegevoegd: 22-01-2023, 22.55 uur
De jubilarissen kregen allemaal een oorkonde
De jubilarissen kregen allemaal een oorkonde
© Foto: Brandweer Rilland
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Het brandweerkorps van Rilland heeft tijdens de Nieuwjaarsreceptie verschillende jubilarissen in het zonnetje gezet. Daarnaast is er afscheid genomen van een brandweervrouw.


De brandweerlieden hielden zaterdag hun Nieuwjaarsreceptie. Op deze dag werden verschillende jubilarissen in het zonnetje gezet. Daarnaast kregen zij ook een oorkonde.  Dani Jobse en Nick Wagenaar waren 12.5 jaar in dienst. Pim Bruggeman, Michiel van Die, Peer en Patrick Somers waren 20 jaar in dienst. Jan Kees Rooze was al 30 jaar in dienst.

Het was helaas ook nodig om afscheid te nemen. Ditmaal is Sabine ter Welle na 15 jaar gestopt bij de het brandweerkorps van Rilland. Ook zij kreeg een oorkonde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een Moeder (23-1-2023 om 06:55)
Van Harte gefeliciteerd allen .We kunnen jullie niet missen .
Cookie-instellingen beheren