Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 124 km

Rijbewijs ingevorderd van dronken bestuurster Middelburg

Toegevoegd: 23-01-2023, 12.13 uur
Rijbewijs ingevorderd van dronken bestuurster Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Agenten hielden maandagnacht aan de Fagotweg in Middelburg een vrouw staande die vermoedelijk gedronken had. Haar rijbewijs werd ingevorderd.


De vrouw werd rond 03.00 uur staande gehouden nadat ze haar een stopteken hadden gegeven. In de eerste instantie leek het er op dat de vrouw wilde stoppen, maar al snel kregen de agenten de indruk dat de vrouw door wilde rijden. Hierop zijn de dienders voor de automobiliste gaan rijden. Op de Fagotweg werd de vrouw uiteindelijk gestopt. Een blaastest wees uit dat ze waarschijnlijk te veel gedronken had. De vrouw weigerde mee te werken en moest uiteindelijk uit haar auto gehaald worden.

Ze werd overgebracht naar het politiebureau, waar ze 700 ug/l blies op het ademanalyseapparaat. De 58-jarige vrouw uit Grijpskerke kreeg uiteindelijk een rijverbod en haar rijbewijs werd ingenomen. "Ze is hierna vrijgelaten en zal op een later moment een verklaring mogen komen afleggen", laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (24-1-2023 om 10:29)
ik snap het verhaal niet. Een blaastest wijst toch uit of je wel of niet heb gedronken. toch niet waarschijnlijk.
de mus (24-1-2023 om 09:46)
Beste mevrouw . Nu is het alleen je trots en zelfrespekt wat een deuk heeft opgelopen . De volgende keer kan het veel erger zijn . Ga hulp zoeken , de AA zou een goede stap voor je zijn .
Henky (23-1-2023 om 19:06)
Het gezegde van verstand komt met de jaren ga hier niet op ,
Michelle (23-1-2023 om 18:02)
@Axel, dat hoop ik met jou!
Axel (23-1-2023 om 12:48)
Het wordt steeds gekker, meer en meer die denken drinken en rijden maakt niet uit. Gelukkig is deze dame voorlopig niet op de weg te vinden. Of zal ze net als ook zovelen zonder rijbewijs gaan rijden.
Cookie-instellingen beheren