Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Goes

Toegevoegd: 23-01-2023, 23.56 uur
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Meerdere hulpdiensten werden maandagavond ingezet voor een incident aan de Stickerstraat in Goes. Onder andere de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen.


De hulpdiensten werden rond 22.30 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Stikkerstraat in Goes. Volgens de melding zou er sprake zijn geweest van een reanimatie. De ambulancedienst kwam met meerdere ambulances ter plaatse om hulp te bieden. Omdat er meer gespecialiseerde hulp nodig was, werd het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. De traumahelikopter uit Rotterdam landde rond 22.50 in Goes.

Het medisch personeel heeft samen met de andere hulpverleners hulp geboden aan het slachtoffer. Omstreeks 23.25 uur ging het trauma-team retour naar Rotterdam. Hoe de toestand van het slachtoffer is, is niet bekend.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren