Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief slaat kassière met skateboard

Toegevoegd: 24-01-2023, 14.58 uur
Winkeldief slaat kassière met skateboard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Een 19-jarige jongeman uit Sommelsdijk werd maandagmiddag in Goes door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal met geweld bij een bouwmarkt.


De jongen liep bij een bouwmarkt in Goes langs de kassa. Omdat de kassière dacht dat hij mogelijk spullen uit de winkel bij zich had die hij niet had afgerekend, vroeg ze hem of ze in zijn tas mocht kijken. Dat wilde de jongeman niet. Hij maakte aanstalten om weg te gaan. Toen de kassière hem vastpakte en zei dat ze toch in de tas wilde kijken, gaf hij haar een klap op het hoofd met zijn skateboard.

"Hierna ging de jongen er vandoor. Hij werd achterhaald door medewerkers van de bouwmarkt. Die namen hem weer mee naar binnen in afwachting van de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek hij inderdaad spullen in zijn tas te hebben die niet waren afgerekend. De jongen is overgebracht naar een cel en heeft daar later een verklaring afgelegd over wat hij had gedaan. Van de mishandeling zijn ook camerabeelden gemaakt. Door de agenten werden getuigen gehoord", zo laat de politie weten.

De jongen is ingesloten in een cel en heeft een verklaring afgelegd bij rechercheurs. ’s Avonds werd hij in vrijheid gesteld, maar hij is nog wel verdachte. De kassière heeft onbekend letsel opgelopen. De bouwmarkt deed aangifte van diefstal en de kassière deed aangifte van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gekke Gerrit (24-1-2023 om 20:36)
Kassiere slaan met een voorwerp.. en dan vrijlaten... sjongejongejonge waar zijn onze "vrienden" in het blauw mee bezig. Als je op de belastingaangifte iets verkeerd invuld zit je gelijk vast, maar voor een mishandeling kom je weer op vrije voeten. Chapeau!
Jac (24-1-2023 om 19:15)
Het zal juridisch allemaal wel kloppen, maar denk dat de gemiddelde Nederlandse burger het er toch niet zo mee eens is dat dit persoon de zelfde dag al weer vrij rond loopt.
Michel (24-1-2023 om 18:53)
skateboard in tweeën slaan op deze aso, en ruime tijd opsluiten
willem (24-1-2023 om 16:45)
vrijgelaten--------beter dat knaapje een paar weken vastzetten. sterkte voor de moedige cassiere.
bert kaiser (24-1-2023 om 16:42)
gelukkig is hij 19 jaar ,dus volwassen, voor hem geen taak straf, maar een flinke boete
timsalabim (24-1-2023 om 16:33)
Oeh dit wordt een mooie, diefstal, zware mishandeling, wapengebruik en misschien zelfs wel poging tot doodslag en dan mag hij ook nog eens een schadevergoeding betalen. Bye bye kid! Die zien wij voorlopig niet meer terug.
Cookie-instellingen beheren