Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief slaat kassière met skateboard

Toegevoegd: 24-01-2023, 14.58 uur
Winkeldief slaat kassière met skateboard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

GOES - Een 19-jarige jongeman uit Sommelsdijk werd maandagmiddag in Goes door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal met geweld bij een bouwmarkt.


De jongen liep bij een bouwmarkt in Goes langs de kassa. Omdat de kassière dacht dat hij mogelijk spullen uit de winkel bij zich had die hij niet had afgerekend, vroeg ze hem of ze in zijn tas mocht kijken. Dat wilde de jongeman niet. Hij maakte aanstalten om weg te gaan. Toen de kassière hem vastpakte en zei dat ze toch in de tas wilde kijken, gaf hij haar een klap op het hoofd met zijn skateboard.

"Hierna ging de jongen er vandoor. Hij werd achterhaald door medewerkers van de bouwmarkt. Die namen hem weer mee naar binnen in afwachting van de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek hij inderdaad spullen in zijn tas te hebben die niet waren afgerekend. De jongen is overgebracht naar een cel en heeft daar later een verklaring afgelegd over wat hij had gedaan. Van de mishandeling zijn ook camerabeelden gemaakt. Door de agenten werden getuigen gehoord", zo laat de politie weten.

De jongen is ingesloten in een cel en heeft een verklaring afgelegd bij rechercheurs. ’s Avonds werd hij in vrijheid gesteld, maar hij is nog wel verdachte. De kassière heeft onbekend letsel opgelopen. De bouwmarkt deed aangifte van diefstal en de kassière deed aangifte van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sander (24-1-2023 om 15:22)
Dus je slaat een werkneemster met een skateboard, je liegt dat je wat gestolen heb. Je verlaat ineens plaats delict. En dan zit je dezelfde avond weer aan de eettafel. Iets in mij zegt dat we een totaal van de pot gerukt zijn, dat criminelen er zo super soft vanaf komen. Dat VS systeem bevalt me vele malen beter, knuppel in de nek minimaal paar dagen brommen, en alle recht op privacy verspeelt zodat andere kunnen zien dat je een totaal onbetrouwbaar crimineel persoon bent. En dan gek vinden dat mensen eigen rechter willen gaan spelen. Politiek tijd om eens duidelijk strenger beleid op criminelen toe te passen.
Cookie-instellingen beheren