Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Politie zoekt getuigen van aanrijding Biervliet

Toegevoegd: 24-01-2023, 15.01 uur - Update: 25-01-2023, 07.08 uur
Politie zoekt getuigen van aanrijding Biervliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

BIERVLIET - De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een aanrijding die afgelopen vrijdagavond plaatsvond op de Hoofdplaatseweg in Biervliet.


De aanrijding gebeurde ter hoogte van de afslag naar de Weststraat. De bestuurster van een personenauto wilde afslaan maar werd hierbij geraakt door een automobilist die achter haar reed. Deze reed mogelijk in een donkergekleurde Opel Zafira. Na de aanrijding ging de bestuurder/bestuurster van de Opel Zafira er vandoor zonder zijn/haar gegevens achter te laten. De veroorzakende auto reed de Middenweg op en ging richting IJzendijke. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

"Hebt u meer informatie over het ongeval of over het rijgedrag van de automobilist in de Opel Zafira dat vooraf ging aan de aanrijding, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000)", aldus de politie.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (29-1-2023 om 14:04)
Komt vaker voor in deze buurt. Vorig jaar bij zeer dichte mist reed er een eikel met maar 1 koplamp op de B-weg richting Ijzendijke. PATS !! mijn spiegel eraf. Dader ging er ook met flinke vaart vandoor in de dichte mistbank.
Cookie-instellingen beheren