Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Schade bij aanrijding op Philipsdam in Sint Philipsland

Toegevoegd: 06-01-2005, 00.24 uur
Door: Politie Zeeland

SINT PHILIPSLAND - Op de Philipsdam in Sint Philipsland vonden woensdagmorgen rond 11.00 uur kort na elkaar twee aanrijdingen plaats.

Het eerste ongeval gebeurde doordat een 42-jarige automobiliste uit Zoetermeer een voor haar rijdende auto met aanhangwagen, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Steenbergen, wilde inhalen. Tijdens het inhalen verloor zij de macht over het stuur, raakte in een slip en reed tegen de auto van de 44-jarige man.

Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, de auto van de 42-jarige vrouw is vermoedelijk total loss, de andere auto raakte aan de zijkant beschadigd. De tweede aanrijding gebeurde omdat een 26-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen een noodstop moest maken voor de zojuist gebeurde aanrijding.

Een achter haar rijdende 23-jarige automobiliste uit de gemeente Dirksland kon niet meer op tijd stoppen en botste achter op haar auto.

Er was alleen materiële schade. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren