Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Overtredingen bij controles N62 bij Westdorpe

Toegevoegd: 25-01-2023, 09.20 uur
Overtredingen bij controles N62 bij Westdorpe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

WESTDORPE - De politie heeft gisteren aan de Tractaatweg (N62) rond de grens met België bij Westdorpe meerdere voertuigen gecontroleerd. Hierbij zijn er voor verschillende overtredingen bekeuringen uitgeschreven.


De politie hield in samenwerking met de Belgische politie de controle bij Westdorpe. Hierbij werden in totaal 75 voertuigen gecontroleerd. Van deze 75 voertuigen werden er bij vijf bekeuringen uitgeschreven voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs.

Daarnaast werden er processen-verbaal uitgeschreven vanwege technische eisen. Ook werd er een boete uitgedeeld voor een defecte koplamp.Verder werd door middel van een speekseltest een persoon positief getest op het gebruik van drugs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
OMG (25-1-2023 om 12:19)
Dinsdag ochtend en dan al aan de drugs dan is er tog iets goedmis
Cookie-instellingen beheren