Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 46 km

Twee auto's beschadigd bij ongeval A58 Rilland

Toegevoegd: 25-01-2023, 13.42 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Twee personenauto’s zijn woensdagmorgen beschadigd geraakt bij een ongeval op de A58 bij Rilland. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.10 uur op de rijbaan richting Vlissingen ter hoogte van Rilland. Door onbekende oorzaak was er een personenauto achterop een andere auto gereden. De hulpdiensten werden gebeld met behulp van een E-Call ( Emergency Call), een systeem dat automatisch 112 belt bij een ongeval.

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Na controle bleek niemand gewond te zijn geraakt. De politie heeft de betrokken partijen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Bergingsbedrijf Van Egeraat kwam ter plaatse om de auto’s te bergen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (26-1-2023 om 15:19)
Welkom in de Bermuda-driehoek van Zeeland, in Rilland is het altijd feest.
Boete (25-1-2023 om 18:17)
Als zo’n systeem in de auto voor niks 112 belt, zou de reling ambulance naar de eigenaar van de auto moeten gaan.
Joris (25-1-2023 om 16:49)
Blijft toch moeilijk op zo'n overzichtelijke en brede weg zonder schade te blijven. Waar ben je dan mee bezig behalve autorijden?
Cookie-instellingen beheren