Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 192 km

Schade bij botsing op Ritthemsestraat Ritthem

Toegevoegd: 26-01-2023, 08.02 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – Bij een ongeval op de Ritthemsestraat bij Ritthem zijn donderdagmorgen twee personenauto’s beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.00 uur op de kruising met Europaweg West. Door onbekende oorzaak waren de twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De politie kwam met spoed ter plaatse.

Eenmaal ter plekke, bleek dat er niemand gewond was geraakt bij het ongeval. Wel was er schade aan beide voertuigen. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (26-1-2023 om 14:05)
@Kees: Bumperkleven? Bij de Peugeot 307 zit de deuk in het rechter achterportier.
Kees (26-1-2023 om 09:07)
Ik reed er ook maar het is waarschijnlijk achter mij gebeurd. 5 minuten eerder vertrekken zou zoiets kunnen voorkomen. Het bumperkleven en gauw er voor willen en niet even willen wachten. Nu zijn die helemaal laat. Haastig rijden wat voor vele doorrijden genoemd word is dit veel de oorzaak. Nee ik was er niet erbij maar hoe komt het dan zo.n botsing.
Cookie-instellingen beheren