Weerbericht:
Eerst nog een enkele bui. Morgen eerst zon, later van het westen uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Pizzabezorgster gewond bij ongeval Van Dishoeckstraat Vlissingen

Toegevoegd: 26-01-2023, 13.10 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een pizzabezorgster is donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. Ze is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.


De vrouw kwam omstreeks 12.20 uur ten val met haar scooter nadat ze met een personenauto in botsing was gekomen. Dit ongeval vond plaats op de kruising met de Kasteelstraat. De ambulancedienst kwam met een rapid responder ter plaatse. Daarnaast was de politie aanwezig.

Het slachtoffer is door de verpleegkundige van de ambulancedienst onderzocht. Ze bleek toch mee te moeten naar het ziekenhuis. Daarom werd een ambulance ter plaatse gestuurd. De medewerkers van de ambulance hebben de vrouw naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft op straat meerdere metingen uitgevoerd. Daarnaast zijn alle betrokkenen gehoord. De scooter is door een collega van het slachtoffer opgehaald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (26-1-2023 om 15:52)
Ik hoop dat alles goed gaat met de bestuurster. Een vraag...hebben ze ander verkeersregels t.o.v. andere weggebruikers want de meeste vliegen je uit alle kanten voorbij als je in de auto rijd.
Cookie-instellingen beheren