Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Beginnend bestuurder rijdt 190 km/uur over A58

Toegevoegd: 26-01-2023, 13.40 uur
Beginnend bestuurder rijdt 190 km/uur over A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Een beginnend bestuurder heeft vanmorgen zijn rijbewijs moeten inleveren omdat hij te hard reed over de A58 bij Nieuw- en sint Joosland.


De bestuurder werd donderdagmorgen omstreeks 09.20 uur ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland staande gehouden door agenten in een undercoverauto. Zij hadden de bestuurder zijn gaspedaal zien indrukken en snelheden van 190 km/uur werden aangetikt. Dit is ongeveer 90 km/uur overschrijding.

De beginnende bestuurder heeft zijn rijbewijs, dat hij nog maar een half jaar had, moeten afgeven aan de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WTF (26-1-2023 om 19:23)
Stoere jongen hoor @Andre als je echt ballen hebt zet dan ook je kenteken bij je onderstaande betoog erbij kunnen ze jouw rijbewijs ook gelijk invorderen het is te zoekt voor woorden wat hier gebeurd!
Andre (26-1-2023 om 17:18)
Volgens mij is de kans rond dit tijdstip niet dat je alleen het hert benadeeld. En al zou dit in de nacht zijn...leuk voor de agenten die het thuis mogen vertellen. Sterker, vokgens mij is er een poos geleden een jonge onschuldige vrouw daar de vernieling ingereden. Maar goed, bij haast tik ik dat stuk ook weleens de 180 aan.
Ton (26-1-2023 om 17:12)
John, je schrijft; ik kan alleen mezelf benadelen. Heb je geen familie ? En wat te denken van hulpverleners die jou met een pincet uit het autowrak moeten halen. Maar vooruit, kijk volgende keer eens of 220 km/u ook haalbaar is.
Robertino (26-1-2023 om 16:57)
Sprookjes omtrent Duitsland.....In Duitsland van Karlsruhe naar Basel zijn hele stukken waar men niet harder dan 120 km/uur mag rijden !!! Verder is er geen land in Europa waar men s'nachts 190 km/uur mag rijden !!!
John Lookman (26-1-2023 om 16:51)
Ton, als er een hert oversteekt kan ik alleen mezelf daarmee benadelen. Aan alle dagelijkse handelingen zijn risico's verbonden, ook in het verkeer. Zoiets kan je niet met allerlei wetgeving proberen te voorkomen. Mensen zijn steeds minder vrij om zelf te denken en om zelf een risico-afweging te maken. Alles wordt gereguleerd en aan wetgeving onderworpen. De tijden van ongekende vrijheid zijn helaas al heel wat jaren voorbij.
Anon (26-1-2023 om 16:28)
gegokt en verloren. "In Duitsland mag je zo hard waar je wilt" ...waar je wilt? denk dat je dan nog nooit in Duitsland ben geweest.
Cookie-instellingen beheren