Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Veegwagen lekt hydrauliekolie in winkelstraat

Toegevoegd: 08-05-2007, 00.54 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Een veegwagen van de dienst Stadsbeheer van de gemeente Goes was maandagochtend in alle vroegte in de weer om de winkelstraten in Goes schoon te vegen.

Dat ging voorspoedig totdat in de Lange Kerkstraat, vlakbij de kruising met de Klokstraat, een hydrauliekleiding knapte. Liters hydrauliekolie kwamen daardoor op straat en in de goten terecht. De bestuurder van de veegwagen meldde het incident direct bij de centrale van de dienst Stadsbeheer waarop collega's met absorptiemateriaal naar de plaats des onheils kwamen, evenals een monteur.

Omdat het gebruik van absorptiemateriaal alleen niet afdoende was om het plaveisel in de Lange Kerkstraat weer olievrij te krijgen werd ook een beroep gedaan op de Goese brandweer. Door een andere veegwagen werd eerst het absorptiemateriaal opgeruimd.

Vervolgens ging de brandweer met reinigingsmiddel en een straal hoge druk aan de slag om de straat weer helemaal schoon te krijgen. Ook werden de goten doorgespoeld. De veegwagen werd op een dieplader van de leverancier afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren