Weerbericht:
Eerst nog een enkele bui. Morgen eerst zon, later van het westen uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij eenzijdig ongeval 1e Deltaweg (N256) Kortgene

Toegevoegd: 27-01-2023, 07.50 uur
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KORTGENE – Bij een ongeval vanochtend op de 1e Deltaweg (N256) bij Kortgene is één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Door onbekende oorzaak raakte het slachtoffer omstreeks 06.55 uur op de afrit bij Kortgene van de weg. Hierbij belandde het voertuig in de sloot. Het slachtoffer kon niet op eigen gelegenheid de auto uit, dus werd de brandweer opgeroepen. Naast de brandweer kwamen ook de politie, ambulancedienst en meerdere medewerkers van de provincie ter plaatse.

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto bevrijd. Daarna is het slachtoffer medisch onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De auto is door bergingsbedrijf De Moor afgesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren