Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking en regen
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 303 km

Twee gewonden bij vermoedelijke steekpartij Bellamypark Vlissingen

Toegevoegd: 28-01-2023, 03.29 uur
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Bij een vermoedelijke steekpartij zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aan het Bellamypark in Vlissingen twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers moesten mee naar het ziekenhuis.


Omstreeks 02.30 uur werd er melding gemaakt van een mogelijke steekpartij bij de uitgaansgelegenheden aan het Bellamypark. De politie kwam direct met meerdere eenheden ter plaatse. De ambulancedienst heeft beide slachtoffers nagekeken en met spoed meegenomen naar het ziekenhuis. De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen maar is uiteindelijk niet ingezet.

De politie doet onderzoek en heeft meerdere getuigen gehoord. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
a.jb (28-1-2023 om 14:45)
wel ja steek elkaar rmaar overhoop wat een wereld is dit
een Moeder (28-1-2023 om 12:54)
Er worden veel te spelletjes gekeken met geweld . de kinderen zyn het al gewoon om geweld te gebruiken echt .
Toon Poppe (28-1-2023 om 10:16)
Geweld en nog eens geweld, niet alleen in Vlissingen. Dagelijks horen en lezen wij over gebruikt geweld veelal in de groep jongeren. Het is vaak " waar ben je mee groot gebracht , welke maatjes heb je en waarom wil je stoer doen . Ouders van deze jongeren hebben het ook vaak niet of niet meer onder controle, het zijn ook niet altijd de jongens die de oorzaak zijn, de uitdaging word vaak aangezet door roekeloos gedrag binnen een groep jongens en meiden. Oke wij zijn ook jong geweest en er vielen ook klappen in het weekend. Maar nu word er vaak gestoken en geschoten. Geweld voorkomen begint om je wapens weg te doen !.
Ik (28-1-2023 om 09:07)
Alle cafe's om 24.u dichtgooien. Nu gaan ze pas om 22.30u naar café en zuipen ze zich van te voren al vol en dan kun je erop wachten dat het een rotzooi wordt. En dan liggen de kinderen want dat zijn het nog op tijd in bed. Ouders hoeven niet meer in spanning zitten te wachten of kind lief nog heel thuiskomt.
Mijn mening (28-1-2023 om 08:40)
En als het te laat is roepen we allemaal dat het zulke lieve mensen waren.
Vlissinger (28-1-2023 om 08:27)
Wat een simpele gekken heb je de laatste tijd. Het lijken wel kleuters die nog steeds oorlogje willen spelen voor de macht. Nou, wat een macht hebben ze nu in het ziekenhuis. Compleet gestoord en los van de realiteit die messentrekkers. Als ze het overleven, hoop ik dat ze TBS krijgen. Snel verwijderen uit de samenleving die antisocialen.
Cookie-instellingen beheren