Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eén aanhouding na steekincident Bellamypark Vlissingen

Toegevoegd: 28-01-2023, 10.14 uur
Bij de steekpartij raakte twee personen gewond.
Bij de steekpartij raakte twee personen gewond.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Na de steekpartij die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond op het Bellamypark in Vlissingen is een 31-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij werd overgebracht naar Torentijd.


Het steekincident vond plaats rond 02.30 uur plaats bij de uitgaansgelegenheden aan het Bellaypark. Hierbij raakten twee personen gewond. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben beide slachtoffers nagekeken en met spoed meegenomen naar het ziekenhuis. De politie deed ter plaatse onderzoek en heeft verklaringen van getuigen opgenomen.

Bij de steekpartij raakte een 28-jarige man uit Oost-Souburg en een 28-jarige man uit Vlissingen gewond. "Eén van de slachtoffers was dusdanig gewond dat agenten en een omstander eerste hulp moesten verlenen. Toen agenten ter plaatse kwamen, had een beveiliger de verdachte al overmeesterd en naar de grond gewerkt", zo laat de politie weten. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Wat de aanleiding van de steekpartij was, is nog niet duidelijk.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-1-2023 om 15:23)
Dan ben je 31 jaar oud en dan gedraag je je nog als een sadistische kleuter die de macht en aandacht wil hebben. Met je mesje voel je je heel wat maar de realiteit is, je bent niets, een lowlife en niet eens het haten waard. Medelijden voor kneusjes zoals jij. Zo, nu heb je weer genoeg je oh zo nodige aandacht gehad.
a.jb (28-1-2023 om 14:41)
wel ja steek elkaar maar kapot wat een wereld is dit nou
Mijn mening (28-1-2023 om 14:03)
Gelukkig allemaal volwassen (voor de wet) en dus ook een mooie aantekening op jullie strafblad. Ik sluit me volledig aan bij de opmerking van mevrouw stoelhoes.
Jac (28-1-2023 om 13:45)
En daar gaan we weer, zucht....... Tijd dat de politiek eens wakker wordt, er is hier iets heel goed fout aan het gaan met al die messentrekkerij welke de laatste jaren steeds meer toeneemt, niet alleen in Vlissingen. Maar misschien op zich niet zo vreemd, zet het journaal maar aan, een en al geweld en ellende in de wereld. Gewoon een beetje normaal doen en wat respect voor je medemens lijkt vandaag de dag nogal een probleem te zijn,
Mevr stoelhorst (28-1-2023 om 11:02)
Tijd dat we de stoel weer invoeren. Deze mensen hebben geen recht op een bestaan, maar behoren onder de grond.
Jaap (28-1-2023 om 10:39)
Als het nacht wordt komt het ongedierte onder hun steen vandaan.
Cookie-instellingen beheren