Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Eén aanhouding na steekincident Bellamypark Vlissingen

Toegevoegd: 28-01-2023, 10.14 uur
Bij de steekpartij raakte twee personen gewond.
Bij de steekpartij raakte twee personen gewond.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Na de steekpartij die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond op het Bellamypark in Vlissingen is een 31-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij werd overgebracht naar Torentijd.


Het steekincident vond plaats rond 02.30 uur plaats bij de uitgaansgelegenheden aan het Bellaypark. Hierbij raakten twee personen gewond. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben beide slachtoffers nagekeken en met spoed meegenomen naar het ziekenhuis. De politie deed ter plaatse onderzoek en heeft verklaringen van getuigen opgenomen.

Bij de steekpartij raakte een 28-jarige man uit Oost-Souburg en een 28-jarige man uit Vlissingen gewond. "Eén van de slachtoffers was dusdanig gewond dat agenten en een omstander eerste hulp moesten verlenen. Toen agenten ter plaatse kwamen, had een beveiliger de verdachte al overmeesterd en naar de grond gewerkt", zo laat de politie weten. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd. Wat de aanleiding van de steekpartij was, is nog niet duidelijk.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-2-2023 om 17:45)
Ewoud, dan weet u het kennelijk beter dan de psychiaters die het DSM hebben geschreven. Het is namelijk bewezen dat er mensen zijn die door een hel zijn gegaan tijdens de periode dat hun narcistische vader -en of moeder hun geestelijk misbruikte voor eigengewin, maar toch behouden ze al codependent hun empathie. Maar zodra de genetische afwijking via het dna door een narcistische ouder wordt overgedragen, dan is zo'n kind bij voorbaat verloren en beland het kind in een leegte zonder een greintje empathie voor de medemens of dier. Deze mensen zoals Poetin veroorzaken al het leed op aarde zoals ook dexe steekpartij.
Ewoud (31-1-2023 om 12:27)
@vlissinger .. Geen empathie krijg je niet door een hersen afwijking .. Maar door generatie op genaratie kapot belast te worden .. En een uitzichloze toekomt voor je te krijgen..
@ mevrouw stoelhorst (29-1-2023 om 11:31)
En wie bent u dan om in dit geval over een mensenleven te mogen beslissen? Kent u de daders? Kent u de situatie? Kan me nog dat meisje herinneren die haar stiefvader overhoop stak...moord en brand riep men...maar niemand nam de moeite om te vertellen dat ze al jaren misbruikt werd door dr stiefvader.... Makkelijk oordelen hoor al deze internethelden hier
Vlissinger (29-1-2023 om 09:53)
@Ewoud, je hebt zeker gelijk dat mensen steeds meer alleen maar aan zichzelf denken en minder bezig zijn met anderen. Maar ondanks dat de mensheid zich steeds narcistischer gaat gedragen betekent dat niet, dat mensen zomaar hun empathie verliezen en dus mensen gaan neersteken. Om geen empathie te hebben, moet je een aangeboren hersenafwijking hebben waarbij het gedeelte wat empathie reguleert, inactief is. Dit zie je bij mensen met een narcistische -en of antisociale persoonlijkheidsstoornis. De laatstgenoemde zijn vaak de messentrekkers. Deze mensen (geestelijk zo'n 6j) hebben een diepgeworteld minderwaardigheidscomplex en willen voordurend aandacht en macht en gebruiken hiervoor manipulaties en ja, zelfs wapens zoals deze 31 jarige gek.
Ewoud (29-1-2023 om 05:14)
Empathie is verdwenen. Maarja wat verwacht je in een wereld waar je bijna wel een koude robot moet zijn om aan alle verplichtingen en kosten te kunnen voldoen... . Dan krijg je gewetenloze mensen die als robot handelen.. En dus ook elkaar neersteken om de minste dingen.. Denk dat de weg waarop we zitten met zn allen niet de juiste is.. Als iedereen aan dat zogenaamde mooie plaatje wil voldoen.. Waar niet eens ruimte voor is kwa vierkante meter en mens..de Mens moet is een beetje meer voldoening en waarde zien in de kleinere dingen.. We kunnen helaas niet allemaal in een lambo rijden.. En al kon dat wel dat moet er vast wel weer iemand laten zien dat die een betere of mooiere heeft ..
Willem (28-1-2023 om 20:00)
En de regering maar roepen dat zwaarder straffen geen nut heeft, hard aanpakken zeker ook niet? Nee, even een praatje, paar uurtjes werken en het vingertje van de reclasseringsambtenaar en je kan weer gaan. Op naar de winkel voor een nieuw mes en 's-nachts lopen spoken als de rest slaapt. Gelukkig sliep de politie niet!!
Cookie-instellingen beheren