Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brommobiel belandt op zijn kop Axel

Toegevoegd: 28-01-2023, 14.21 uur
Door: Reinoud Hiemstra

AXEL - Op de Zuidsingel in Axel is zaterdagmiddag een brommobiel op zijn kop terecht gekomen. De bestuurder moest mee naar het ziekenhuis.


Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 13.05 uur. De ambulancedienst en politie kwamen met spoed ter plaatse. Ter plaatse gekomen hulpdiensten troffen een brommobiel op zijn kop op de weg aan. De bestuurder van de brommobiel reed door onbekende oorzaak tegen een vluchtheuvel waarna het voertuig op zijn kop terecht kwam. "De bestuurder is uit het voertuig geholpen en door de ambulancemedewerkers nagekeken op letsel. De man is vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis voor controle", aldus de politie. De ernst van het letsel is niet bekend.

Door de politie werd tijdens de bergingswerkzaamheden een enkele rijstrook afgesloten .


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (29-1-2023 om 15:23)
Rinus, niks mis mee hoor, als je ziet wat daar dagelijks over die weg komt. Dan valt het nog reuze mee. Gewoon opletten en voorrang geven als dat kan. Veel rustiger verkeer daar.
Rinus (29-1-2023 om 11:21)
Het zoveelste ongeval met die zogenaamde veilige inrichting van de weg. Een lompere oplossing kon er niet zijn als wat er nu is. Volgens mij zijn er al 10 keer meer ongelukken gebeurd als dat er niks aan de weg was veranderd. Dat moet een hoog gestudeerde veiligheid geweest zijn die dit bedacht heeft.
Cookie-instellingen beheren