Weerbericht:
Rustig en vrij zonnig najaarsweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Gewonden bij ongeluk Bartelmeetweg Tholen

Toegevoegd: 08-05-2007, 01.03 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een aanrijding op de Bartelmeetweg in Tholen zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt.

Rond half vier kwam als gevolg van de harde wind met één van zijn wielen in de berm terecht. Na een stuurcorrectie reed het busje van de dijk. Het voertuig kwam op zijn zijkant tot stilstand. Twee inzittenden konden op eigen kracht uit het voertuig komen. Wel liepen zij letsel op.

De bestuurder van het busje klaagde over pijn in de nek. Dit slachtoffer werd geholpen door de ambulance uit Sint Maartensdijk. De bijrijder had dezelfde klachten. Hij werd met een ambulance uit Bergen op Zoom naar het ziekenhuis gebracht.

Er zijn twee auto's ingezet om het busje te bergen. Het voertuig is vermoedelijk total loss. Om zes uur kon de weg weer vrijgegeven worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren