Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Paard raakt bekneld tussen spijlen Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 28-01-2023, 14.49 uur
Paard raakt bekneld tussen spijlen Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

BURGH-HAAMSTEDE - Een paard is vrijdagmiddag aan de Meeldijk in Burgh-Haamstede bekneld komen te zitten met zijn hoef. De brandweer schoot te hulp. 


Aan de Meeldijk net buiten Burgh-Haamstede was een paard in de problemen gekomen. Het dier was met zijn hoef vast komen te zitten tussen twee spijlen. Het paard kon niet meer zelfstandig loskomen. Daarom werd besloten te hulp van de brandweer in te roepen om het dier uit zijn benarde positie te bevrijden. 

De ter plaatse gekomen brandweer heeft met behulp van hydraulisch gereedschap het dier kunnen los kunnen krijgen. Of het paard verwondingen heeft opgelopen, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (30-1-2023 om 11:50)
Renata , Ik vind deze opmerking niet kloppen want als de hulpverlening uitrukt om iets of iemand te helpen dan wordt dit betaald uit verzekeringen waar we allemaal aan meebetalen , en als het niet daar vandaan komt dan wordt het betaald met geld van alle belasting die we betalen , dus vind ik het een domme opmerking dat het ons geen cent zou kosten .
Renata (29-1-2023 om 22:04)
Zeg @“Belasting! De brandweer is er voor mens én dier en dat kost jou geen cent. Empathieloos wezen.
Belasting (29-1-2023 om 20:41)
Rekening naar de ruiter sturen. Doet de Berger ook als je auto kapot staat. Niet meer te betalen als de brandweer ook nog paarden helpen, katten uit de boom moeten halen.
Jan vd Linde (28-1-2023 om 15:55)
Super, blij dat jullie geholpen hebben, voor het paard en de ruiter heel erg fijn. Complimenten.
Cookie-instellingen beheren