Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Nollebos afgesloten na vondst lichaam

Toegevoegd: 29-01-2023, 10.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een deel van het Nollebos in Vlissingen is momenteel afgezet vanwege politie-onderzoek. In het bos is een stoffelijk overschot gevonden. De politie gaat er vanuit dat er geen sprake is van een ongeval of een misdrijf.


Vannacht zocht de politie in Vlissingen al lange tijd naar aanleiding van een melding van een vermissing. Er werd ook een politiehelikopter ingezet. Deze heeft ongeveer anderhalf uur boven Vlissingen gevlogen. Uiteindelijk werd in het bos een stoffelijk overschot gevonden. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om de persoon die vermist werd.

Rondom een deel van het Nollebos heeft de politie afzetlint geplaatst. Op dit moment wordt namelijk nog onderzoek gedaan bij de vindplaats van het lichaam. Hoe lang het bos nog afgesloten blijft, is niet bekend.


 

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laïsa (31-1-2023 om 10:56)
Het artikel over zelfdoding staat er niet voor niets bij. Kan alleen beamen dat dat er met een gegronde reden staat. Om wie het gaat is voor de nabestaanden een zeer ernstig verlies. Verder laat ik mij niet uit over de persoonlijke omstandigheden over dit drama. Sterkte aan hen die een dierbare zijn verloren.
Michel (30-1-2023 om 17:23)
Aan alle reageerder 's die denken dat het wel weer een zelfmoord zal zijn, stop eens met deze reacties.. Reageer voortaan als je het zeker weet. Nabestaanden, heel veel sterkte gewenst.
Henky (30-1-2023 om 09:37)
Altijd al die speculaties dat zijn de mensen van nu Gerrit , maar vroeger was het niet beter maar vroeger was het anders respect en na elkaar omkijken of helpen komt haast helaas niet meer voor, allemaal druk druk UIT HET OOG UIT HET HART
Gerrit (30-1-2023 om 07:44)
Wat een speculaties weer. Wat denken veel mensen toch kortzichtig. Tijdens je hond uitlaten of wandelen een hartstilstand krijgen is geen optie zeker. Altijd al die speculaties bah
Donny (30-1-2023 om 01:52)
Echt erg. Niemand kan dat begrijpen. Sterke aan alle betrokkenen!
@ zorgmedewerker (29-1-2023 om 23:11)
Dan is dit absoluut niet het platform om vermoedens of frustraties over je werk te delen. Ik vind het eerder respectloos.
Cookie-instellingen beheren