Weerbericht:
Rustig en vrij zonnig najaarsweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Zes gewonden bij ongeluk N61 IJzendijke

Toegevoegd: 08-05-2007, 18.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij een ongeluk op de kruising van de Tivoli met de Middenweg (N61) en de Watervlietseweg zijn dinsdagmiddag zes personen gewond geraakt.

Rond 15.20 uur kwamen op het kruispunt enkele voertuigen met elkaar in botsing. Al snel werd duidelijk dat er sprake was van een flinke klap en zodoende gingen meerdere ambulances ter plaatse. Ook rukten enkele brandweervoertuigen uit.

Ter plaatse bleek dat er drie personen zichtbare verwondingen hadden. Eén van hen was bekneld komen te zitten. De brandweer moest een deur uit een auto knippen om dit slachtoffer te bevrijden. Drie personen werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Nog drie anderen hebben zich met eigen vervoer medisch laten onderzoeken.

De brandweer heeft het wegdek na het ongeval samen met Rijkswaterstaat gereinigd. Bergingsbedrijf Schout kwam ter plaatse voor het takelen van de bij de aanrijding betrokken personenauto's. Ten minste één van de voertuigen werd total loss verklaard.

De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren