Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Rescue Zeeland 9 augustus 2023 in Vlissingen

Toegevoegd: 30-01-2023, 13.53 uur
Rescue Zeeland 9 augustus 2023 in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De organisatie van Rescue Zeeland heeft vandaag bekendgemaakt dat het hulpverleningsevenement op woensdag 9 augustus 2023 zal plaatsvinden. Vorig jaar werd door de gemeente geen toestemming verleend voor het evenement.


Dit jaar gaat het evenement echter wel door. De organisatie van de Rescue zet in op een inspirerende banenmarkt voor de hulpverlenerssector van Nederland. Op het evenement zullen onder andere de brandweer, de politie, de ambulancedienst en defensie aanwezig zijn. Meerdere hulpverleningsorganisaties geven demonstraties weg. Het evenement zal plaatsvinden op woensdag 9 augustus op de Boulevard en het Badstrand van Vlissingen.

Vorig jaar, op 28 juli, werd definitief bekend dat de Rescue niet door zou gaan in 2022 omdat er meerdere zaken niet op orde waren die Gemeente Vlissingen had aangedragen voor een akkoord. Voorzitter Bert Trommelen zegt daarover het volgende: “Na het afgelaste evenement zijn er diverse constructieve gesprekken gevoerd om het vertrouwen te herstellen. Daarin zijn afspraken gemaakt over de manier waarop het evenement georganiseerd zal worden en de extra subsidie die daarmee gemoeid is. Uiteindelijk doen we het voor onze bezoekers en die mogen we weer blij maken.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren