Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij ongeval Buitenhaven Terneuzen

Toegevoegd: 30-01-2023, 16.36 uur
Beide auto's raakten beschadigd bij het ongeval.
Beide auto's raakten beschadigd bij het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een ongeval maandagmiddag op de Buitenhaven in Terneuzen zijn twee auto’s beschadigd geraakt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.30 uur op de kruising van de Buitenhaven en de Hoekseweg. Door onbekende oorzaak waren er op de kruising een auto en een busje tegen elkaar gebotst. De politie kwam met spoed ter plaatse. Daarnaast werd een ambulance opgeroepen. Deze bleek echter niet nodig te zijn. Er waren namelijk geen gewonden.

De provincie heeft een gedeelte van de weg afgezet. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. De beide auto’s zijn geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (31-1-2023 om 15:55)
Wat is delegeren in dit geval ??
Bestuurder (31-1-2023 om 09:51)
Kan RWS niet delegeren, dat de auto’s in de berm gezet moeten worden, zodat niemand last ervan heeft?
Cookie-instellingen beheren