Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bekeuringen uitgedeeld voor niet handsfree telefoongebruik in verkeer

Toegevoegd: 31-01-2023, 08.01 uur
Bekeuringen uitgedeeld voor niet handsfree telefoongebruik in verkeer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – De wijkagenten van Kapelle hebben maandag twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet handsfree gebruik van een mobiele telefoon in het verkeer.


De eerste bestuurder werd op de A58 ter hoogte van het dorp Kruiningen betrapt. De andere bestuurder reed op het moment van de overtreding op de Abdijstraat in Biezelinge. Beide personen hebben een bekeuring aangezegd gekregen.

Een bekeuring voor het vasthouden van een mobiele telefoon kost tegenwoordig 380 euro.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (31-1-2023 om 13:05)
Dweilen met de kraan open, ik zie ze elke dag met bosjes bezig met hun phone achter het stuur. Gevaarlijk, en is het nu echt nodig, verslaving lijkt het op. Gezond verstand lijkt het tegenwoordig niet meer zo goed te doen.
zeeuw (31-1-2023 om 12:52)
politie gaat zo door die aso hebben toch overal scheid aan
willem (31-1-2023 om 11:12)
prima gedaan, alleen mag de boeten best omhoog: eerste keer 1.000 euro--2de keer 5.000 en derder keer rijbewijs en auto in de schredder. door schade en schande worden ze -- misschien -- wijzer. telefoons horen niet in het verkeer.
Johan (31-1-2023 om 11:01)
@Cq: Overdrijven is ook een kunst. Een telefoon vasthouden kost niet per definitie onschuldige mensenlevens. Wat denkt u daarnaast van mensen die tijdens het rijden: hun ingebouwde navigatiesysteem instellen, make-up bijwerken, een blikje of flesje water of limonade openmaken en opdrinken, boterhammen of hamburgers eten, iets zoeken in het dashboardkastje, afgeleid worden door kleine kinderen op de achterbank, een sigaret rollen of iets oprapen wat op de vloer van de auto is gevallen en is weggerold? Deze dingen mogen allemaal en zijn net zo gevaarlijk of ongevaarlijk als het vasthouden van een gsm.
Koos P. (31-1-2023 om 10:41)
Top reacties weer. De beste stuurlui... Lekker gewerkt politie!
Cq (31-1-2023 om 10:14)
Een bedrag van 380€ afrekenen is vind ik nog veel te weinig, maak er 980 € van, een onschuldig mensen leven is toch meer waard dacht ik zo das onbetaalbaar, of niet?
Cookie-instellingen beheren