Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere hulpdiensten ingezet voor melding man overboord Hoek

Toegevoegd: 31-01-2023, 09.10 uur
Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Goes gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

HOEK – Meerdere reddingsboten zijn dinsdagmorgen ingezet voor een melding van een man overboord op de Westerschelde bij Hoek. Er werd ook een helikopter van de Kustwacht ingezet.


Omstreeks 08.15 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het incident bij een haven bij Hoek. Er zou een persoon te water zijn geraakt. Direct werden twee reddingsboten en een boot van Rijkswaterstaat ingezet. Ook werden een aantal boten van Multraship ter plaatse gestuurd. Een helikopter van de Kustwacht assisteerde.

Uiteindelijk heeft de bemanning van de kustwachthelikopter het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Het slachtoffer verkeerde in kritieke toestand.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren