Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Man (19) aangehouden voor poging tot vrijheidsberoving

Toegevoegd: 31-01-2023, 13.07 uur
Man (19) aangehouden voor poging tot vrijheidsberoving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kruiningen werd maandagavond een jongeman aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van een poging tot vrijheidsberoving.


Een vrouwelijk slachtoffer deed aangifte van dit feit. Zij fietste maandag omstreeks 19.30 uur langs de Vierwegen in Kapelle toen zij op een onverlicht stuk weg een man zag staan naast een auto. De man liep naar haar toe en trok haar van haar fiets. Door zich hevig te verzetten kon ze aan haar belager ontsnappen en de politie waarschuwen. Omdat via het slachtoffer, het type auto en een deel van het kenteken bekend werd, kon er al snel uitgekeken worden naar de auto.

Vlak bij de locatie waar de eerdere melding was gebeurd, zagen agenten een soortgelijke auto aan de kant van de weg staan. Zij zetten de dienstauto bij het betreffende voertuig in de buurt en stapten uit om de bestuurder aan te spreken. Die wachtte daar echter niet op en ging er met hoge snelheid vandoor. De agenten volgden. Net na de Vlaketunnel crashte de auto op de toerit naar Kruiningen. De bestuurder was niet gewond en had op eigen kracht zijn auto verlaten. Omdat de agenten in zijn auto aanwijzingen zagen liggen voor betrokkenheid bij de melding over de vrijheidsberoving, is de 19-jarige jongeman uit ‘s-Gravenpolder aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Daar wordt hij later verhoord.

Als mensen iets soortgelijks hebben meegemaakt als het vrouwelijke slachtoffer uit deze melding, dan kunnen zij dit melden bij de politie via 0900-8844.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (31-1-2023 om 13:35)
Erg jammer dat hij zichzelf niet helemaal te barsten heeft gereden.
Cookie-instellingen beheren