Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen op heterdaad aangehouden voor fietsendiefstal

Toegevoegd: 31-01-2023, 18.51 uur
Twee mannen op heterdaad aangehouden voor fietsendiefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – Op het station in Kruiningen zijn vanmorgen mogelijke fietsendieven aangehouden. Een alerte melder belde de politie.


Agenten van het politie basisteam Oosterscheldebekken spoedden zich naar het station. Dankzij een alerte melder die continue specifieke informatie kon geven en zicht hield op de verdachten konden er twee personen op heterdaad worden aangehouden.

In de laadruimte van een busje werd een elektrische fiets aangetroffen met een verdachte die de fiets aan het demonteren was. De andere verdachte zal achter het stuur van de bus. Omdat er een sticker van een winkel op de fiets stond, kon via de winkel en het framenummer al snel de rechtmatige eigenaar worden ingelicht. De mannen zijn naar cellencomplex Torentijd gebracht voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tor (1-2-2023 om 16:52)
De informatie die de politie verschaft is zoals gebruikelijk te summier. Ik wil graag weten waar zij vandaan komen. Misschien ook handig als gelijk op (indien aanwezig) huisadres een onderzoek wordt verricht. Misschien komt er nog veel meer boven water. En geen taakstraf. Een boete van 5000 Euro per persoon. Dat is het beste. Dan levert het de staat nog wat op. Mochten zij toevallig uit het buitenland komen. Betalen en uitzetten (op eigen kosten).
Karl (31-1-2023 om 21:37)
Goed bezig! En direct alles natrekken of ze nog meer op hun kerfstok hebben!
Cookie-instellingen beheren