Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf en smartengeld geëist voor mishandelen buurman

Toegevoegd: 01-02-2023, 17.28 uur
Taakstraf en smartengeld geëist voor mishandelen buurman
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Tegen de 24-jarige A. C. R. uit Vlissingen is woensdag door de officier van justitie een taakstraf van 200 uur en het betalen van 1100 euro aan smartengeld geëist. Hij zou zijn buurman hebben mishandeld met een fles.


C.R. wordt ervan verdacht op 6 april zijn buurman een fles tegen het hoofd te hebben gegooid of met een fles op zijn hoofd te hebben geslagen.  De precieze handeling werd tijdens de behandeling van de zaak niet duidelijk, omdat C. R. en het slachtoffer tegenstrijdige verklaringen hebben afgelegd.

Aanleiding tot het fleswerpen/gooien was de geluidsoverlast die C. R. weer eens veroorzaakte. Het slachtoffer, de buurman, ging vragen of het geluid iets zachter kon. C. R., die kennelijk niets en niemand had gehoord, zag ineens de buurman voor zijn neus staan en eiste dat hij zou vertrekken. Om een en ander kracht bij te zetten, zwaaide hij met een mes en gooide of sloeg hij met de fles.

De rechtbank doet uitspraak op 15 februari.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren