Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Kop-staartbotsing President Rooseveltlaan Vlissingen

Toegevoegd: 01-02-2023, 20.43 uur
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen heeft woensdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. 


Het ongeval tussen twee voertuigen vond rond 19.30 uur plaats ter hoogte van het Esso tankstation aan de President Rooseveltlaan. Door onbekende oorzaak kon de bestuurder van het bestelbusje niet op tijd remmen en klapte bovenop de andere auto. De medewerkers van de ter plaatse gekomen ambulancedienst hebben beide slachtoffers nagekeken op letsel, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie had één rijstrook afgesloten. Het verkeer werd over een andere rijstrook geleid. Beide auto's raakten aanzienlijk beschadigd en moesten worden weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee.

Tijdens de bergingswerkzaamheden waren beide rijstroken afgesloten voor het verkeer. Rond 20.20 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren