Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Loslopende pony veroorzaakt ongevallen in Wemeldinge

Toegevoegd: 06-01-2005, 00.25 uur
Door: Politie Zeeland

WEMELDINGE - Op de Wemeldingse Zandweg in Wemeldinge heeft woensdagmiddag rond 17.30 uur een loslopende pony twee ongevallen veroorzaakt.

Een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle moest voor het dier remmen en uitwijken waardoor haar auto achterstevoren boven een sloot bleef hangen.
Ook een Vlissingse automobiliste moest volop op de rem trappen waardoor een achteropkomende 54-jarige automobilist uit de gemeente Borsele achter op haar auto reed.
De Vlissingse automobiliste en haar twee zoontjes die bij haar in de auto zaten, werden met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
 
De pony bleek door een tot nu toe onbekende automobilist wel te zijn aangereden maar liep hierbij vermoedelijk geen letsel op.  


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren