Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man aangehouden voor tasjesroven

Toegevoegd: 10-05-2007, 12.38 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Met de aanhouding van een 27-jarige Middelburger heeft de politie een aantal tasjesroven opgelost. De man heeft inmiddels 7 tasjesroven bekend, allen gepleegd in Vlissingen op 5 en 6 mei.

Zijn laatste tasjesroof pleegde hij afgelopen zondagmiddag rond 16.15 uur. Toen beroofde hij op de Burgemeester van Woelderenlaan een 52-jarige Middelburgse van haar tas waarna hij er vandoor ging.

Naar aanleiding van het opgegeven signalement en met behulp van getuigen, ging de politie in de omgeving op zoek naar de man. Een uur later werd hij aangehouden op de Bonedijkestraat. De 27-jarige man zit nog steeds vast.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren