Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 231 km

Vlissinger (24) bedreigt portier met mes

Toegevoegd: 03-02-2023, 11.07 uur
Vlissinger (24) bedreigt portier met mes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 24-jarige man uit Vlissingen is donderdagavond aangehouden nadat hij een portier van een horecagelegenheid had bedreigd met een mes. De politie zoekt getuigen van het incident.


De man liep rond 23.30 uur naar de ingang van een café aan het Bellamypark in Vlissingen. Hij bedreigde daar de portier met een mes. De portier wist naar een veilige plek te gaan. Hij is niet gewond geraakt. Na het incident was de dader weggegaan.

Agenten zien de verdachte man enige tijd later lopen over de Schuitvlotstraat in Vlissingen. Hierop hebben de agenten de man aangehouden. Volgens de politie verzette de man zich. De man zit nog vast. De politie is op zoek naar getuigen van het incident bij het café. Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren